— Tjänster —

Våra tjänster - Dina möjligheter! Vill du rekrytera eller bemanna är vi behjälpliga under hela processen, fram till fullbordat avtal med kandidaten. Vi finns även som en partner under anställning och pågående uppdrag. Se oss som vad vi är, en affärspartner för tillväxt, innovation och framgång. — Rekrytering —

Vi erbjuder våra kunder stöd med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi pratar engagemang och profession från första kontakt genom hela rekryteringsprocessen till anställning och uppföljning.

Närhet, förtroende och engagemang är våra ledord, som genomsyrar allt vi står för.


— Konsulter —

Att ha rätt medarbetare vid varje tillfälle i ett företag eller organisation är en utmaning. Många har inte möjlighet att avsätta tid eller resurser eller kanske rent av saknar kompetens i fråga.

En förändringsbar och effektiv lösning är därför att tillfälligt hyra in konsult med er rätt kompetens för uppdraget.


— Utbildning —

Vi erbjuder Workshops och utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Våra utbildningar erbjuds även på distans. 

Om våra utbildningar och workshops kan du läsa nedan eller kontakta oss så berättar vi mer. 


 

— Skräddarsydda workshops & utbildningar —

Skräddarsydda workshops och utbildningar kan beställas av företag för anställda i den egna verksamheten och utformas för att helt passa din organisationens behov av både innehåll och form. Våra utbildningar vänder sig till båda privatpersoner och företag och kan omfatta enstaka workshops, seminarier såväl som längre utbildningsinsatser. För mer information kontakta gärna!   

— Workshop  —

Nathalie Steffner 

Kanske är detta frågor du går och funderar på. Sociala medier är idag världens ledande verktyg för företag i deras dagliga försäljning. Nathalie Steffner, grundare av Social Medie-byrån CILA Solutions erbjuder workshops om hur du kan att förbättra din närvaro på sociala medier.

Vi erbjuder nu workshopen "Lyckas med sociala medier" till reducerat pris! Här erbjuds ni tre timmar tillsammans med Nathalie där ni djupdyker i just era sociala medier och vilka förändringar som behövs. Efter avslutad workshop finns en ny strategi för er samt en färdig content-plan. Nathalie tar emot ett endast ett företag per tillfälle för att specialanpassad tillfället för just er.

PRIS ORDINARIE: 5000kr exkl. moms BOKA IDAG 20% rabatt 4000kr exkl. moms


— Workshop —


Workshop i att tala så att andra lyssnar med Anette Nääs
Vill du att du verkligen du ska beröra och påverka din omgivning? Vill du känna dig fängslande och karismatisk när du gör ett framförande eller sitter på ett möte och alla tittar på dig? Vill du att andra verkligen ska lyssna på dig när du pratar?

Du får konkreta tips och verktyg som får dig att känna dig mer trygg, stabil och säker i din kommunikation och i dig själv.
Du får lära dig hur du använder din kropp och röst. Hur du hanterar nervositet och hittar ditt fokus och din koncentration. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst. Din kropp är fantastisk precis som den är. Och med några enkla knep kan du ta hjälp av den så att den förbättrar och förstärker din kommunikation. Medvetenhet är nyckeln! Din röst är unik och ett otroligt kraftfullt och mångfacetterat verktyg.

Utbildningen riktar sig till dig som presenterar och kommunicerar inför publik, kunder eller personal.
Målet med kursen är att du ska på konkreta tips och verktyg på hur du kan fängsla din omgivningen mer än vad du gör idag.

Utbildningsledare är Anette Nääs som har sin bakgrund inom teater, film och tv. Under 10 års tid har hon coachat och utbildat artister, chefer, lärare och talare.


Upplägg Endags workshop kl. 9-16 Frukost och introduktion. Övningar med kropp, röst och andning. Lunch. Övningar hur du plockar fram din karisma och utstrålning. Individuell coachning.

Kostnad: 3 900 kr/deltagare max 12 deltagare/tillfälle


Workshop i att tala så att andra lyssnar med Anette Nääs 

(Distans)

Workshopen är uppdelad i tre kurstillfällen á 2 timmar/tillfälle. Denna kurs kräver att du har en bra kamera till din dator, alternativt en webbkamera så att du kan visa hela din kropp i bild. Workshopen sker på distans i realtid och tanken är att du följer kursledarens övningar från där du befinner dig. Till kursen får du också en häfte med övningar så att du kan öva hemma mellan gångerna.

Workshop på distans, 3 kurstillfällen

Kurstillfälle 1.

Vi gör oss medvetna om vår kropp och vår röst och hur den påverkar oss när vi presenterar och kommunicerar.

Kurstillfälle 2.

Ditt inre rum - det som gör att just du lyser. Med övningar kan du bli en mer karismatisk person.

Kurstillfälle 3.

Till detta kurstillfälle har du övat en kort presentation som du visar upp för gruppen alternativt bara för kursledaren och du får individuell coachning och övningar som du kan fortsätta arbeta med.

Kostnad: 2500 kr/deltagare max 12 deltagare/kursomgång

Datum: Denna kurs erbjuds från och med januari 2021.

Ring/maila för mer information: +46 735222685 alt. maila info@bennetpartners.se 

— Om utbildaren —

Anette Nääs

Anette Nääs har arbetat som skådespelerska och regissör inom teater, film och tv. De senaste 10 åren har hon utbildat, coachat, förläst och hjälpt människor att presentera och kommunicera på ett fängslande och engagerande sätt. Under denna föreläsning berättar Anette hur du använder din kropp och din röst på bästa sätt. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst.

Anette NääsHar arbetat som kursledare och coach i kommunikation och presentation i 10 år, hennes kunder är allt från musiker med scenskräck till chefer som ska presentera nya idéer och ungdomar som ska söka sitt första jobb. Anette har hållit över hundra kurser i presentationsteknik samt utformat en utbildning i presentation online. Hon är också utbildad Reiki master, mindfulness och yoga instruktör samt utbildad skådespelerska och har arbetet i ca 15 år som skådespelerska och regissören om teater, film och tv samt medverkat i flera dramaproduktioner på bl.a SVT. Har även arbetat som gruppchef på ett Studieförbund med fokus på kultur och integration.


Inspirationsföreläsningen - Att tala så att andra lyssnar! - Bennet & Partners - Anette Nääs  

— Priser & sånt —


Endags workshop kl. 9-16

Frukost och introduktion

Övningar med kropp, röst och andning 

Lunch!

Övningar hur du plockar fram din karisma och utstrålning

Individuell coachning 

3 900 kr

Kommande tillfällen: Våren 2021 Q1

Torsdag den 4 mars samt 18 mars 2021

Workshop på distans, 3 kurstillfällen 

Kurstillfälle 1.

Vi gör oss medvetna om vår kropp och vår röst och hur den påverkar oss när vi presenterar och kommunicerar.

Kurstillfälle 2.

Ditt inre rum - det som gör att just du lyser. Med övningar kan du bli en mer karismatisk person.

Kurstillfälle 3.

Till detta kurstillfälle har du övat en kort presentation som du visar upp för gruppen alternativt bara för kursledaren och du får individuell coachning och övningar som du kan fortsätta arbeta med.

Omgång 1: tisdagar 12/1, 19/1, 26/1 

Omgång 2: tisdagar 2/2, 9/2, 23/2 

Omgång 3: tisdagar 2/3, 9/3, 16/3


2 500 kr

Individuell coachning 


1200 kr/h

 -- Om utbildaren --

Kristoffer Bergendahl

Kristoffer är pedagogen som bytte sida och sadlade om till föreläsare. Han driver i dagsläget utbildningsföretaget Inbilda Utbildning AB och har flera stora samarbeten på sin meritlista. Utöver det är han också författare till boken Somliga står på skakiga ben - En inte helt orolig bok om storytelling och presentationsteknik, vilken är i final i Svenska Publishingpriset som avgörs i mitten av november.

Som föreläsare får han genomgående toppbetyg och kommentarer som: "Mycket inspirerande och en otrolig förmåga att fånga publikens uppmärksamhet!" är snarare regel än undantag. 

PRESENTATIONSTEKNIK FÖR FÖRETAG

- Kristoffer Bergendahl

 


PRESENTATIONSTEKNIK/RETORIK Följ vårt färdiga upplägg eller anpassa utbildningen precis som du vill. När vi enats om datum så väljer du innehåll utifrån vår lista med rubriker. Saknar du något lägger vi naturligtvis till det. Här finns alla möjligheter att bygga en utbildning som passar just dig och ditt team.

Bättre förhandlare? Lägg tonvikt på argumentationsteknik.

Bättre säljare? Lägg tonvikt på säljpresentationer och pitchteknik.

Bättre utbildare? Lägg tonvikt på pedagogiska tips och strukturtänk.

Vi anpassar helt enkelt utbildningen efter era behov! Ni står för lokal, vi ordnar allt annat. Rekommenderad tidsåtgång är 1-2 dagar beroende på gruppens storlek. Online eller fysiskt spelar ingen roll.

Välkommen med din bokning! 

6 STEG TILL MAKALÖSA PRESENTATIONER!

 Kristoffer Bergendahl


PRESENTATIONSTEKNIK/RETORIK Vill du bli en bättre säljare? Har du en viktig pitch framför dig? Vill du nå ut med ditt budskap?

Om du svarat ja, på någon av frågorna ovan har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Det handlar inte om att bli bättre eller ens riktigt bra. Det handlar om att bli bra på riktigt.

Fysiska kurser är fantastiska, men de är också begränsade till en eller två dagar. Tekniken ger oss möjlighet att arbeta tillsammans över längre tid för att bygga just dina färdigheter. Vi träffas digitalt, två timmar per pass i sex veckors tid för workshops i webinarieform.


BEMÖTANDE/FÖRSTA INTRYCK Hur gör man egentligen ett gott första intryck? Och hur påverkas vi av vår 40.000-åriga hjärna när vi möter nya människor? Föreläsningen Intryck som ger avtryck tar avstamp i modern hjärnforskning, tar en omväg runt kroppsspråk och avslutar med att manipulera publikens hjärnor. Välkomna till en både lärorik och inspirerande föreläsning!


— Priser & Sånt —

Kristoffer Bergendahl

Kommande tillfällen: Våren 2021 Q1

4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3 - 2021

DET LILLA PAKETET 

SEX TILLFÄLLEN I WEBINARIEFORM á 2-4H

FÖRELÄSNINGAR
DIGITALA ÖVNINGAR
BREAKOUT SESSIONS
MELLANSTEG I GRUPP MATER./ÖVN.

4995:- Ex moms

DET STORA PAKETET

SEX TILLFÄLLEN I WEBINARIEFORM á 2-4H

FÖRELÄSNINGAR
DIGITALA ÖVNINGAR
BREAKOUT SESSIONS
MELLANSTEG I GRUPP MATER./ÖVN.

"SOMLIGA STÅR PÅ SKAKIGA BEN"

TVÅ INDUVIDUELLA COACHNINGSTILLFÄLLEN 

7995: Ex moms

Individuell coaching                                                                              


1200:- kr/h

Intresserad? Ring, maila eller fyll formulären nedan så återkommer vi! 

Varför inte låta oss vara ditt bollplank i HR frågor eller rent av sköta detta viktiga område. Kontakta redan idag! 

— Beställ våra tjänster —

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Behöver du kontakta oss?